برای اجرای یک دستور به صورت پس زمینه، برای اینکه ترمینال شما نیز برای تایپ دستورات بعدی آزاد شود، کافی است که علامت آمپرسند (&) را به پایان دستور اضافه نمایید:
من يه مشكل دارم.
من يه سايت طراحي كردم. توي يه سرور دبيان اما مشكلي كه چند هفته اس دارم اينه كه وقتي ميخوام سايتو ببينم سايتو برام باز نميكنه و حتي پينگ هم جواب نميده.ولي وقتي از آ-ن-ت-ي-ف-ي-ل-ت-ر و يا پ-ر-ا-ك-س-ي استفاده ميكنم ميتونم سايتو باز كنم انگار سايت براي ايران بسته است.اگه راهنمايي كنين ممنون ميشم.
alux
ارسال شده: سه شنبه، ۲۲ خرداد ۱۳۸۶
ناظر انجمن
عضو شده: سه شنبه، ۲۴ شهریور ۱۳۸۳
موقعیت: Tehran
وضعیت: حاضر نیست
دوست عزیز حداقل آدرس سایت رو می دادید تا بشه تست کرد
مهمان
ارسال شده: چهارشنبه، ۲۳ خرداد ۱۳۸۶
آقا درست شد.چه جوري خودمم نميدونم؟؟؟
jadi
ارسال شده: چهارشنبه، ۲۳ خرداد ۱۳۸۶
ناظر انجمن
عضو شده: دوشنبه، ۰۸ اسفند ۱۳۸۴
موقعیت: تهران
مشکل مربوط به dns و مسیریاب ها بوده. مساله این بود که مسیریاب های ایران هنوز سایت رو پیدا نمی کردند و در نتیجه شما همینطور منتظر می موندید و چیزی پیدا نمی شد ولی وقتی جلوی تر زدن فیل رو می گرفتید، از مسیریاب های خارج از کشور استفاده می کردید که سریعتر سایت شما رو پیدا کرده بودند و به درستی شما رو به سایتتون راهنمایی می کردن.
یکی دو روز که گذشت، مسیریاب های داخلی هم راه رسیدن به سایت شما رو پیدا کردن و همه چیز درست شد (:
عضو شده: جمعه، ۱۴ اسفند ۱۳۸۳
موقعیت: اصفهان
جدیدا من نمی دونم تواین مخابرات چه خبره؟!
زیاد پیش می یاد که فکر کردم اینترت قطع ولی با p.r.o.x.y تونستم کار کنم. فکر کنم دارند تکنبکهای مختلف routing v رو تمرین می کنند
P:
دوباره سايت باز نميشه.
آخه بگيد من چكار كنم از دست اين مخابرات.فكر ميكردم مشكل از dns هاسته زنگ زدم به شركت توي كانادا با چه بدبختي چند تا فحش انگليسي كه بلد بودم بهشون دادم.آخه يكي نيست بگه احمق وقتي سايت با پروكسي باز ميشه خوب معلومه كه مشكل از شركت نيست.
مهمان
ارسال شده: پنجشنبه، ۲۴ خرداد ۱۳۸۶
Some times COMMITTING SUICIDE is the best solution
مهمان
Anonymous نوشته:
Some times COMMITTING SUICIDE is the best solution
R_H_B
کاربر جدید
عضو شده: جمعه، ۲۴ فروردین ۱۳۸۶
آقا اون domain ت رو اگه بدی شاید کسی بتونه کمکی بکنه بهت. اینطوری شاید لازم نباشه زنگ بزنی به اونا فحش بدی
tolstoy
کاربر دائمی سایت
عضو شده: جمعه، ۱۴ اسفند ۱۳۸۳
من trace کردم بعضی موقع ها قشنگ می افته تو loop و دیگه بیرون نمی یاد
بعضی موقع ها برای یه ip داخلی می ره اونوره دنیا و میاد
Linux is a registered trade mark of Linus Torvalds.
تمامی مطالب و مقالات این سایت تحت مجوز GNU FDL قرار دارند. بنابراین کپی و ایجاد تغییر در آنها مطابق شرایط این مجوز آزاد میباشد. یک نسخه از این مجوز را اینجا میتوانید برای خود دریافت نمایید.